Visit Nynäshamn

Symbol för nedladdning

Vårt mål är att göra det lätt för dig att göra rätt. Därför har vi tagit fram en symbol i en färg som är lätt att applicera på ert eget marknadsföringsmaterial. Det tar för sig samtidigt som det inte tar över.

Symbolen har sin utgångspunkt i Nynäshamns varumärkesplattform och den så kallade visuella identiteten för platsen. Med andra ord, så som Nynäshamn ser ut, när vi kommunicerar kring platsen. Den innehåller bland annat typsnitt, färger och symboler som hjärtan och färgstänk. Med symbolen berättar du att du gillar Nynäshamn och att du är stolt över att vara en del av vår fantastiska plats. Läs gärna mer om detta under rubiken Om varumärkesplattformen.

Symbolen vill gärna finnas med i allt ert material som en påminnelse om tillhörighet och stolthet över vår vackra plats Nynäshamn. Guidning till hur du använder de olika delarna finns i sin helhet i den grafiska manualen. Använd gärna #weloveNYnäshamn och #stoltdelavNYnäshamn när du lägger ut bilder eller skriver om Nynäshamn.

Observera att symbolen inte får användas på komersiella produkter som till exempel vykort, souvenirer, T-shirs etc.

Har du frågor är du självklart varmt välkommen att höra av dig. Kontaktuppgifter finns längst ned på sidan.

Det här är symbolen

Den finns i en svensk och en engelsk version. Den finns också för digital användning respektive för tryck/utskrift.

Mapp med symbol för nedladdningZIP

Klicka på texten ovan för att ladda ned mappen med symbolerna. Då har du allt du behöver, dvs den svenska och engelska versionen samt symbolen för digital användning samt för tryck.

Fråga oss om platsvarumärket

Nina Munters
Nynäshamns kommun
Tillväxtstrateg
08-520 737 02
nina.munters@nynashamn.se

Jonas Karlsson
Nynäshamns kommun
Näringslivschef
08-520 681 68
jonas.karlsson@nynashamn.se

Paulin Sunesson
Stadskärneföreningen
Centrumledare
070-493 11 78
centrumledare@nynashamnscentrum.se